I JORNADA DIVULGATIVA SOBRE EL PROJECTE STARLIGHT PER A MENORCA

I JORNADA DIVULGATIVA SOBRE EL PROJECTE STARLIGHT PER A MENORCA
Presentació

Una destinació o reserva Starlight és una denominació que obtenen llocs del món on es reuneixen condicions d’excel·lència per a l’observació del cel nocturn, un espai on s’estableixi un compromís per la defensa de la qualitat del cel nocturn i l’accés a la llum de les estrelles.
L’objectiu del projecte és obtenir per a Menorca la distinció de destinació turística i/o reserva Starlight.
L’objectiu de la jornada és presentar el “Projecte Starlight Menorca” amb l’explicació de què pot significar pels seus habitants, pels seus visitants, i com pot ajudar a la reactivació econòmica i la desestacionalització del turisme, aquesta oferta a un nou sector de turisme de qualitat. També, la disponibilitat de cels nets de contaminació que permetin veure millor els estels, pot constituir un nou actiu pel desenvolupament de productes específics relacionats amb el turisme científic o cultural. Finalment destacar el valor intrínsec, que suposa disposar del paisatge natural de la nit, com a espectacle i atractiu turístic de primer ordre.

Destinataris

La jornada es dirigeix a tota la societat civil de Menorca en general, les seves Institucions, Empreses i Entitats diverses.

Inscripció gratuïta.


Inscripció a la jornada


 Programa jornada
 Díptic
 Cartell
Enllaços relacionats:

https://fundacionstarlight.org/
http://turismoastronomico.org/
http://www.cielos-lapalma.es/ 
http://www.parcastronomic.cat/un-cel-starlight

Col.laboradors:

Si esta interessat en participar com a col.laborador pot enviar un correu electrònic a menorcastarlight@gmail.com amb les seves dades i ens posarem amb contacte amb vostè.

 

miatec RamonSanMartin
prilux Philips