Viu Menorca Biosfera

Activitats

Viu Menorca Biosfera

23/01/2019

4a edició – 2018-2019

Des de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera us hem organitzat una quarta edició del programa de comunicació “Viu Menorca Biosfera” plena d'activitats, sortides i visites guiades que us aproparan i us faran gaudir de ben a prop dels valors socials, culturals i ambientals de Menorca a través d'iniciatives i experiències de sostenibilitat explicades pels seus protagonistes directes. Ho hem fet amb més il·lusió que mai, perquè enguany celebram el 25è aniversari de la declaració de la nostra illa com a reserva de biosfera per la UNESCO.
Les dotze activitats del “Viu Menorca Biosfera” de l'hivern 2018-2019 abasten àmbits tant diferents com interessants: geologia, història, paisatge, artesania, turisme, esport o gastronomia, entre altres temes, amb unes propostes que us ajudaran a entendre com és possible la convivència entre el desenvolupament econòmic i cultural de la nostra societat i la conservació de l'entorn que ens envolta.
Les sortides van dirigides a tot tipus de públic, de diferents edats i inquietuds, i es faran els caps de setmana entre el mes d'octubre de 2018 i el mes d'abril de 2019, sempre en horari de matí.
Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscriure-s'hi prèviament a través d'aquest web o al telèfon de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera (679566672).

Activitats programades