Llibres i audiovisuals sobre la RB

25 Aniversari

Les biblioteques exposen tot el material que s'ha publicat de la Reserva de Biosfera durant aquests 25 anys

Els llibres, audiovisuals i informacions didàctiques es podran consultar fins dia 14 d’octubre

1/10/2018

La Xarxa de Biblioteques de Menorca organitza l’exposició 25 anys de llibres i audiovisuals sobre Menorca Reserva de Biosfera que, com el seu nom indica, suposa un recull de tot el material que s’ha anat publicant al llarg d’aquests anys i que es troba entre els seus fons.

La mostra inclou tant llibres com audiovisuals i també material didàctic i es podrà veure a les biblioteques entre els dies 1 i el 14 d’octubre, coincidint així en el temps amb l’aniversari del dia que s’atorgà el títol de Reserva de Biosfera a Menorca, el 7 d’octubre. A més, l’exposició s’acompanya d’una guia de lectura impresa, que també es pot trobar en versió digital al web de la Xarxa, Bibliomenorca (http://www.bibliomenorca.net).

Aquesta és una de les activitats que la Xarxa de Biblioteques de Menorca ha muntat per adherir-se a la commemoració del 25è aniversari de Menorca com a Reserva de Biosfera. Més endavant, ja pel mes de desembre, les biblioteques públiques dedicaran L’hora del conte a aquest mateix tema. Alícia Ruata serà l’encarregada de fer el “Contacontes de la biosfera” entre l’11 i el 20 de desembre a totes les biblioteques. Les dates concretes de cada poble es podran consultar al web de Bibliomenorca.

Guia lectura