Nous tallers d’educació ambiental per a cursos d’infantil

Educació

Ja han començat els nous tallers d’educació ambiental per a cursos d’infantil

Els tallers, organitzats per l’Agència de la Reserva de Biosfera, tenen l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural i els valors de la Reserva a fillets de P3, P4 i P5

Interpretació del conte "El bosc de les emocions"

21/02/2019

Els nous tallers de contes de la Reserva de Biosfera de Menorca, destinats als alumnes d'Infantil (P3, P4 i P5) s’han posat en marxa aquest trimestre i es realitzaran a més de 20 centres de l’illa. A través de conta-contes i interpretacions teatrals, els fillets poden conèixer la fauna i la flora que hi ha als boscos.

Amb el conte titulat “El bosc de les emocions”, els més petits no només aprenen sobre el cicle de les papallones i totes les meravelles del bosc, sinó que també coneixen a una eruga que els explica les seves emocions.

Un altre dels contes és “Qui som?”. A través d’aquest, els fillets de P4 i P5 coneixen a “Pol”, un abellerol que ha arribat a Menorca després d’un llarg viatge i coneix a molts altres animals en un recorregut pel camp de Menorca.

Els conta-contes es realitzen a l'aula, però també poden anar acompanyats d'una excursió posterior al bosc d'Alforí de dalt, per a conèixer als personatges de primera mà.

Aquests tallers de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera s’ofereixen als centres escolars de Menorca a través del programa Salut Jove i Cultura del Consell Insular. Des de fa uns anys, el programa ofereix tallers d’educació ambiental per a primària i secundària i enguany, com a  novetat, s’han afegit aquests tallers adreçats a infantil.