Última sessió del cicle de cinema dedicat a la reserva de biosfera

Reserva

Última sessió del cicle de cinema dedicat a la reserva de biosfera

El cicle Cinema&Biosfera finalitza amb una jornada d’activitats que durarà tot el dia i que inclourà una ruta amb el vaixell d’investigació marina Tofteevaag

18/03/2019

El dissabte 23 de març tindrà lloc la tercera i darrera sessió del cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera. En aquesta ocasió, el cartell d’activitats va més enllà de projeccions cinematogràfiques i inclou una jornada d’activitats diürnes.

Aquesta darrera sessió tindrà lloc al cinema Ocimax de Maó a les 20 h. Es projectará el teaser del documental El laberinto de las tortugas, produït per l’organització de conservació marina Alnitak. La presentació serà a càrrec del president de l’entitat, Ricardo Saraminaga, qui ens explicarà de primera mà els projectes duts a terme per Alnitak a Menorca i a les Balears.

Tot seguit s’estrenarà el documental Les illes que a Charles Darwin li hagués agradat conèixer, on també comptarem amb una introducció de la mà del mateix director del film, Toni Escandell. Es tracta d’un relat sobre la fauna i la flora de les Balears des de la prehistòria fins avui a través d’una història fictícia que porta Darwin fins al nostre arxipèlag.

A més, aquesta sessió compta amb una activitat complementària de neteja de platja que tindrà lloc durant el matí. Els assistents arribaran a la platja a bord del Tooftevaag, el vaixell d’investigació marina de Alnitak.

D’aquesta manera es clausurarà el cicle que el Festival de Cinema de Menorca ha organitzat juntament amb l’Agència de la Reserva de Biosfera de Menorca. Cinema&Biosfera es va posar en marxa el trimestre passat amb motiu del 25è aniversari de la Reserva i durant aquests mesos han tingut lloc tres sessions de cinema acompanyades de presentacions i activitats diverses amb les quals s’han volgut destacar els valors de la Reserva a través de documentals i pel•lícules per a tots els públics.

És important reservar plaça a info@festivalmenorca.com per assistir tant a la sessió de cinema com a la jornada de neteja de platja.


Més informació