Cens d'Empreses i Professionals del Sector de l'Energia

Energia

El Consorci de Residus i Energia fa públic el Cens d'Empreses i Professionals del Sector de l'Energia de Menorca

El llistat d'empreses i professionals està disponible al web de la Reserva de Biosfera de Menorca amb l'objectiu de servir tant a particulars com a l'administració pública a l'hora de contractar serveis vinculats a l'energia

7/04/2020

El Consorci de Residus i Energia de Menorca fa públic un llistat d’empreses que ofereixen serveis relacionats amb l'eficiència energètica a l'illa. La creació d'aquest cens es va engegar el passat mes de juny amb l'objectiu de recopilar les dades d'empreses i professionals del sector de l'energia amb seu a Menorca i així facilitar a la ciutadania la contractació de treballs en matèria d'estalvi energètic, millora d'instal·lacions o impuls de renovables i alhora, posar a disposició de l'administració un llistat actualitzat dels professionals del sector a Menorca.

El Cens abasta des d'empreses i professionals de l'enginyeria i l'arquitectura fins als comerciants de productes i equips relacionats amb les energies renovables i l'eficiència energètica, passant per aquelles empreses instal·ladores o de manteniment. De cada inscrit al Cens, es genera una fitxa pública on es detallen els serveis que ofereix i les dades de contacte. Els integrants del Cens també tindran l'opció de rebre comunicacions i informació d'interès tant del Consorci de Residus i Energia com de l'Agència de la Reserva de Biosfera relacionada amb l'energia o directament amb l'Estratègia Menorca 2030.

Per altra banda, tota persona interessada en la contractació d'algun d'aquests serveis citats, podrà consultar el Cens i filtrar segons les necessitats; per sector d'activitat i àmbit, elegir el producte o servei en el qual s'interessa i també triar el municipi al qual pertany l'empresa o professional.

Aquesta actuació, també s'ha dut a terme en el context de la posada en marxa de les actuacions recollides en el full de ruta per a la descarbonització de Menorca, l'Estratègia Menorca 2030, que preveu una dinamització de l'economia local vinculada al canvi de model energètic, i un conseqüent augment del volum de negoci en els sectors econòmics vinculats a l'energia, especialment en el sector de les energies renovables i l'eficiència energètica.

Un cens viu, en continu creixement
D'aquesta manera, el Consorci de Residus i Energia comptarà amb un registre públic d'empreses que es publicitarà per a totes les actuacions, públiques i privades, en matèria de transició energètica. Les empreses i professionals que vulguin inscriure's al cens ho poden fer emplenant el formulari disponible a la pàgina web de l'Agència de la Reserva de Biosfera, signant una declaració responsable i indicant el tipus d'activitats que desenvolupen

Llistat d'empreses i professionals del sector de l'energia