Els productes de blat i els seus derivats, nova categoria de la marca

Els productes de blat i els seus derivats seran una nova categoria de la marca Menorca Reserva de Biosfera

Ha estat aprovada inicialment la fitxa de requisits perquè les empreses productores i comercialitzadores de productes de blat i els seus derivats puguin sol·licitar la marca

24/03/2021

La marca Menorca Reserva de Biosfera segueix creixent, cada vegada són més les empreses i/o productes que aconsegueixen la certificació. Mentrestant seguim treballant per ampliar la marca a noves categories i que més empreses de productes i serveis puguin sol·licitar aquest segell de sostenibilitat.

Recentment ha estat aprovada de forma inicial la fitxa de requisits perquè les empreses productores i comercialitzadores de productes de blat i els seus derivats puguin adherir-se a la marca.

Productes com la farina, el pa, arròs de la terra o bases de pizza podran ser certificats. Ara la fitxa de requisits per aquests productes es troba en període d’exposició pública i qualsevol persona o entitat interessada pot presentar propostes o al·legacions fins al 10 d’abril, a través d'una instància genèrica per carpeta ciutadana o bé enviant un correu a reserva.biosfera@cime.es indicant l'assumpte "Al·legacions fitxa blat i derivats".

DISPOSICIÓ AL BOIB


Tota la informació sobre la marca a marcamenorcabiosfera.org