[OFERTA DE CONTRACTACIÓ MENOR]

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera publica una oferta de contractació per a realitzar el transport de pedres amb helicòpter per a treballs de manteniment del Camí de Cavalls

Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 12 de juny

5/06/2020

El Departament de Medi Ambient del Consell Insular publica una oferta per a l'encàrrec del transport de pedres amb helicòpter per als treballs de conservació i manteniment d’un tram de Camí de Cavalls a la zona dels Alocs.

El contractista haurà de realitzar el transport de saques d'aproximadament 900 quilos cadascuna, des del Camí d'Alforí de Baix fins al Camí dels Alocs, on seran dipositades (2,5 km aproximadament). Per això, s’exigeix disposar d’un helicòpter amb una càrrega externa mínim de 900 kg.

El termini d’execució del transport serà de 15 dies a comptar des del moment que es formalitzi la nota d'encàrrec. El pressupost del contracte menor de serveis tindrà un cost màxim de 18.029,00 euros (IVA inclòs).

Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 12 de juny de 2020.  Per presentar-se a l'oferta s'haurà d'entregar una proposta tècnica, acreditar la solvència tècnica i l'experiència així com presentar l'oferta econòmica.

Tota la informació al document adjunt:

OFERTA TRANSPORT PEDRES