Formulari d'inscripció a les Xerrades: Una illa, una mar

Inscripció al 2n Cicle de xerrades: Una illa, una mar


 
Nom i llinatges:
DNI:
Telèfon:
Correu electrònic:

Xerrades a les que asistire:
Tortugues marines, un nou resident? Dijous 10 de juny de 2021, 19:00h. Can Victori (seu de l’IME)
La salut de la nostra mar. Dimarts 22 de juny de 2021, 19:00h. Sala Polivalent Albert Camus, Sant Lluís
La llagosta de Menorca. Dijous 23 de setembre de 2021, 19:00h. Castell de Sant Antoni, Fornells
Economia blava. Dijous 7 d’octubre de 2021, 19:00h. Auditori de Ferreries
Consum responsable de productes pesquers. Dijous 28 d’octubre de 2021, 19:00h. Can Saura. Ciutadella

 
Autoritzo a l'Agència Menorca Reserva de Biosfera a enviar-me les darreres notícies i novetats sobre els projectes que es duen a terme o els propers esdeveniments i activitats.

Mesures COVID:

  • Els aforaments de les sales i altres mesures podran canviar segons l’evolució de la pandèmia i les indicacions sanitàries establertes per les autoritats competents.
  • Els assistents han de portar obligatòriament mascareta.
  • Mantenir en tot moment una distància interpersonal de 1,5 metres, tan durant el recorregut d'accés a l'edifici com dins el mateix.
  • S'ha d'accedir a la sala prevista o reservada evitant aglomeracions, entrant i sortint de forma esglaonada i d'existir, amb acurat seguiment de la cartelleria i via/fluxos de circulació concretament establerts.
  • A la mateixa entrada hi haurà dispensador d’hidrogel a la vostra disposició, resultant preceptiu fer-ne ús abans d'accedir-hi.
  • Les cadires estan distribuïdes per la sala a la distància correcta. Per la qual cosa, demanem que no es canviïn de lloc.
  • Trobareu indicada la vostra zona d'estada a la sala en compliment de les mesures de reducció de capacitat i aforament, es prega respecte absolut d'aquells espais o llocs específicament barrats.
  • Eviteu l'intercanvi d'objectes i documentació, tant a la sala com als espais externs d'espera, i en el cas de fer-ho, higienitzeu les mans. No és permès menjar a la sala, i si heu de beure que sigui en envàs individualitzat.
  • En tot cas recordeu que s'ha d'evitar acudir a l'acte si presentau simptomatologia compatible amb el COVID-19 (febre, tos, sensació d'ofegament o altres)