Energia

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Energia
 
 4 desembre
Tarifes elèctriques domèstiquesAnalitzam l'impacte potencial dels canvis del passat 1 de juny en les tarifes elèctriques domèstiques.
Energia
 
 26 octubre
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]Per a l'elaboració d'un pla de desenvolupament de la Xarxa Pública de Punts de Recàrrega de vehicles elèctrics. 
Energia
 
 13 agost
Licitació de pèrgoles fotovoltaiques a aparcaments Es tracta d’una de les primeres actuacions clau de l'Estratègia Menorca 2030, que promou la generació d’energia f...
Energia
 
 23 juliol
Menorca consolida la seva aposta per les renovablesAquest matí el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda, ha acompanyat al vicepresident del Govern i conseller de Transició...
Energia
 
 16 juny
Transició Energètica presenta el primer autoconsum compartit de l’IBE a MenorcaOferirà energia neta i barata a espais municipals, empreses i una quarantena de famílies de Ciutadella
Energia
 
 30 abril
L'Oficina de l'Energia a Es MercadalL’Oficina de l’Energia Menorca 2030 atendrà a Es Mercadal a partir del pròxim dia 4 de maig.
Energia
 
 14 abril
Ajuts per a l’eficiència energètica d'habitatgesConvocatòria d’ajuts del Consell per a la millora de l’eficiència energètica dels habitatges per pal·liar...
Energia
 
 12 gener
Obres de millora de l’enllumenat públic a urbanitzacions de MenorcaEl Consorci de Residus i Energia de Menorca finalitza les obres de millora de l’enllumenat públic de diverses urbanitzacions.
Energia
 
 11 gener
Generació elèctrica del parc eòlic de Milà durant l'any 2020Informe de generació d’energia elèctrica durant l’any 2020 del parc eòlic de Milà.
Energia
 
 28 desembre
Rehabilitació energètica en edificis de MenorcaS’obre la convocatòria de subvencions per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents (Programa PRE...
Energia
 
 6 octubre
Programa MOVES IIS’obre la convocatòria de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat eficient i sostenible (Programa MOVES II).
Energia
 
 30 setembre
Primera planta fotovoltaica de participació ciutadana de MenorcaEs Castell i el Consorci de Residus i Energia acorden iniciar la tramitació de la primera planta fotovoltaica de participació ciuta...
Energia
 
 17 agost
Autoconsum a MenorcaEs consolida l'aposta per l'autoconsum particular i per a empreses de Menorca.
Energia
 
 6 agost
Més vehicle elèctric a MenorcaContinua augmentant el nombre de vehicles elèctrics i el seu ús a Menorca.
Energia
 
 5 juny
Repte d'estalvi energètic a casaL'Oficina de l'Energia proposa un repte d'estalvi energètic amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.
Energia
 
 7 abril
Cens d'Empreses i Professionals del Sector de l'EnergiaEl Consorci de Residus i Energia fa públic el Cens d'Empreses i Professionals del Sector de l'Energia de Menorca.
Energia
 
 2 abril
Guies Oficina de l'Energia Menorca 2030L'Oficina de l'Energia publica cinc guies per ajudar a usuaris i professionals en matèria d'eficiència energètica i renovabl...
Energia
 
 25 febrer
Llum verda al parc de Son SalomóEl parc fotovoltaic de Son Salomó II tirarà endavant després de l'acord entre les quatre parts implicades.
Energia
 
 3 febrer
L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 ja està oberta a tota la ciutadaniaL'organisme ofereix assessorament per a la transició energètica.
Nota de Premsa
 
 18 octubre
Avaria d'un aerogenerador del parc eòlic de MilàEl Consorci de Residus i Energia estudia l'avaria que divendres va obligar a aturar un aerogenerador eòlic de Milà.
Energia
 
 23 setembre
Oficina d'Impuls Menorca 2030Menorca tindrà una oficina d’atenció i assessorament per a projectes relacionats amb l’Estratègia Menorca 2030.
Energia
 
 11 setembre
Jornades informatives d'autoconsum energèticEl Consell acollirà una jornada pràctica sobre autoconsum per a empreses i particulars que vulguin implantar renovables.
Energia
 
 23 agost
Fotovoltaica al centre assistencial Trepucó Adjudicada la instal·lació de plaques solars del centre assistencial de Trepucó.
Energia
 
 19 agost
Punts de càrrega vehicle elèctricOberta una convocatòria per a contractar el manteniment dels punts de càrrega de vehicle elèctric de l'illa.

Energia
 
 14 agost
Renovació d'enllumenat a urbanitzacionsEl Consorci de Residus i Energia adaptarà l’enllumenat públic de sis urbanitzacions de Menorca.
Energia
 
 31 juliol
48 milions d’euros per parcs d’energia fotovoltaica a MenorcaLa inversió pública i la privada sumaran 48 milions d’euros per parcs d’energia fotovoltaica a Menorca.
Energia
 
 17 juny
Cens d'empreses Menorca 2030El Consorci de Residus i Energia crea un cens d'empreses a Menorca per posar en marxa l'estratègia de descarbonització.
Energia
 
 3 juny
Autoconsum en edificis públicsIniciades les obres per a la instal·lació de plaques d'autoconsum a la coberta de l'alberg juvenil de Sa Vinyeta.
Energia
 
 23 maig
Pèrgoles fotovoltaiques Consell Insular i ajuntaments impulsen la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques en aparcaments públics de Menorca.<...
Energia
 
 7 maig
Transició energètica a les illes de la UEMenorca participa en el projecte europeu INSULAE per a la descarbonització de les illes de la Unió Europea.
Economia
 
 17 abril
Ajuts a la mobilitat elèctricaConvocatòria d'ajuts per al desplegament de la mobilitat eficient i sostenible (programa MOVES).
Energia
 
 17 abril
Menorca al Pacte de Batles i BatlessesMenorca s'adhereix com a territori al Pacte de Batles i Batlesses per al Clima i l'Energia.
Energia
 
 11 abril
Ajudes a l'autoconsum a MenorcaMenorca rebrà 560.000 euros en ajudes a l'autoconsum de renovables dels quals el 72% serà per a particulars.
Energia
 
 20 març
Pla de Transició Energètica Menorca 2030Menorca presenta a Europa els avanços en l’objectiu d’assolir el 85% d'energies renovables.
Energia
 
 15 març
Estudi de l'impacte del canvi climàtic a MenorcaUn estudi de la UIB avala la necessitat d'empendre la transició energètica a Menorca davant el canvi climàtic.

...
Energia
 
 18 febrer
Menorca entre les 26 illes europees per la transició energèticaL'illa ha estat seleccionada juntament amb Mallorca i Eivissa.
Energia
 
 5 febrer
Rècord de producció d'energia eòlica a MilàLa força del vent ha permès generar 805.427 kWh durant el mes de gener, tercera xifra més alta en la història de la p...
Energia
 
 31 gener
Europa recolza la descarbonització de l'illaLa delegació de la Comissió Europea desplaçada a Menorca avala el Full de Ruta 2030 per a la transició energèt...
Energia
 
 24 gener
Ajuts a renovables per a BalearsLes diferents convocatòries busquen implantar l'energia fotovoltaica, la minieòlica i la mobilitat elèctrica.
Energia
 
 22 gener
Presentat el Full de Ruta 2030 d'energies renovablesEl pla dibuixa 10 eixos d’actuació i preveu mobilitzar una inversió de 600 milions.
Energia
 
 19 desembre
13 millions per energies renovablesPrimer pas per materialitzar el compromís adquirit a Brusel·les en matèria de transició energètica.
Energia
 
 30 novembre
Menorca, zona pilot de la transició energèticaEuropa recolçarà Menorca perquè compti amb el 85% de consum energètic provinent de fonts renovables per 2030.
Energia
 
 22 novembre
Oferta de contracte del Consorci de Residus i EnergiaEl Consorci de Residus i Energia publica una oferta per a la redacció del projecte de la planta fotovoltaica de Trepuconet.
Energia
 
 19 octubre
Integració de l'energia renovable a MilàEl Consorci presenta l’estudi per a l'implantació d’un projecte global de generació elèctrica.
Energia
 
 27 agost
Enllumentat i transició energètica El Consell inicia l'adequació de l'enllumenat públic de Menorca per complir amb el reglament de protecció de cel nocturn.
Energia
 
 1 agost
Fotovoltaica a Es CastellEs Castell tindrà la primera planta d’energia fotovoltaica de participació ciutadana de Menorca.