Projectes

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Energia
 
 7 maig
Transició energètica a les illes de la UEMenorca participa en el projecte europeu INSULAE per a la descarbonització de les illes de la Unió Europea.
Reserva
 
 19 febrer
Aprovat el Pla d'Acció de la RB fins a 2025El document ha estat aprovat defintivament aquest dilluns dia 18 al ple ordinari del consell després d’haver estat un mes a exposici...
Projectes
 
 24 gener
L'Institut Ramis premiat per un projecte sobre sostenibilitatGràcies al projecte han pres consciència de la problemàtica de l’aigua.
Projectes
 
 20 desembre
Projecte "Arbres d'Algendar"Es tracta de la col·lecció més important de fruiters de diferents varietats locals de Menorca.
Educació
 
 5 desembre
Guardons Programa Centres EcoambientalsGovern i Consell premien 15 escoles i instituts de Menorca pels seus projectes sobre conscienciació i educació ambiental.
Projectes
 
 26 octubre
Projecte DestiMEDMenorca participa en aquest projecte europeu que treballa per definir una xarxa de destinacions turístiques sostenibles.
Residus
 
 12 setembre
120.000 gots d’un sol ús menys Consell i Consorci de Residus engeguen una iniciativa per a la reducció dels gots d'un sol ús a les festes.
Projectes
 
 3 juny
Reglament del Medi Nocturn a MenorcaUna regulació que aposta per una il·luminació eficient i sostenible amb l’entorn de l’illa, millorant la qualita...