Reserva

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Reserva
 
 29 abril
Nou cicle d'activitats de la Reserva de BiosferaL’Agència Menorca RB engega un nou cicle de sis visites guiades amb la geologia com a protagonista.
Reserva
 
 19 febrero
Aprovat el Pla d'Acció de la RB fins a 2025El document ha estat aprovat defintivament aquest dilluns dia 18 al ple ordinari del consell després d’haver estat un mes a exposici...
25 Aniversari
 
 27 noviembre
Ja tenim la revista "ONA" de tardor! Surt el segon nombre de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Reserva
 
 17 octubre
Mirant cap al futurJornades dedicades als 25 anys de la Reserva de Biosfera organitzades per l'IME.
Reserva
 
 21 septiembre
S'aprova a Madrid l'ampliació de la RBEl Comitè del MAB Espanyol dóna el vist i plau a l'ampliació de la Reserva de Biosfera de Menorca cap al mar.
25 Aniversari
 
 8 agosto
Nova revista Menorca RBNeix ONA, la nova revista de Menorca Reserva de Biosfera.
25 Aniversari
 
 7 agosto
Control de plaguesEl Consell Insular instal·la trampes biodegradables per al control de plagues a la finca pública d’Alforí de Dalt.
Reserva
 
 26 julio
Ampliació de la Reserva de Biosfera El consell científic del Comité Espanyol del programa MAB ha declarat favorable la proposta d’ampliació i rezonificaci...
Reserva
 
 19 junio
Marca Menorca Reserva de BiosferaEl Consell obre un termini d'al·legacions al reglament de la marca que promocionarà productes i serveis sostenibles.
Reserva
 
 1 enero
Iniciada la redacció del Pla d'Acció RB MenorcaEs tracta d’un document programàtic que estableix les línies d’acció i projectes per avançar cap a la sos...