Residus

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Residus
 
 10 novembre
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]Per al contracte menor d'assitència tècnica per a l'elaboració d'un estudi de la bossa tipus a Menorca.
Residus
 
 12 agost
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]Contracte menor Retirada de restes de fibrociment a les Bateries de Favàritx
Residus
 
 25 gener
Finalitzen les obres de millora a la deixalleria de FerreriesEl Consorci de Residus i Energia de Menorca finalitza les obres de millora de la deixalleria de Ferreries.
Residus
 
 13 gener
Obres de la cel·la 2 de l'abocador de Milà IIInici de les obres de la cel·la 2 de l'ampliació de l'abocador de Milà II
Residus
 
 30 novembre
Objectius i fites del Pla de Prevenció i Gestió de Residus de MenorcaObjectius i fites del Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Menorca.
Residus
 
 18 setembre
Menorca sense plàstic“Menorca Sense Plàstic”, cinc entitats de Menorca s’uneixen per lluitar contra els plàstics.
Residus
 
 13 agost
Reformes a les deixalleries de Menorca Finalitzen les obres de reforma de les deixalleries d’Alaior, Maó, Es Mercadal, Es Migjorn Gran i Sant Lluís.
Residus
 
 10 juny
Aprovació nou Pla de ResidusEl nou Pla Director Sectorial de Prevenció i Gestió de Residus No Perillosos de Menorca, a punt per a la seva aprovació defi...
Residus
 
 4 març
Pla de Residus de MenorcaMedi Ambient de les Illes Balears informa favorablement el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus No Perillosos de Menorca.
Residus
 
 17 febrer
Nous tallers d'autocompostatgeTornen els tallers “Fer Compost és la Pera!” per aprendre a fer compost a casa.

Residus
 
 13 febrer
Instal·lació de maquinària a la Planta de MilàLa planta de residus de Milà instal·la maquinària i subministraments en cadascuna de les naus de tractament
Residus
 
 5 febrer
Papereres flotants al port de CiutadellaEl Consell Insular instal·la papereres flotants al port de Ciutadella.

Residus
 
 4 febrer
El Consorci premiat per la gestió del paper i el cartóEl Consorci de Residus rep per quart any consecutiu la màxima distinció d'ASPAPEL en gestió i recollida selectiva de paper i...
Residus
 
 31 gener
Segellament i restauració ambiental de Milà IIFinalitzen les obres de segellament i restauració ambiental de Milà II.

Residus
 
 17 desembre
El Consorci de Residus presenta els Recycling XmasTres jugadors del Bàsquet Menorca fan de reis mags en un vídeo per incentivar el reciclatge durant Nadal.
Nota de Premsa
 
 3 desembre
Guardons centres ecoambientalsEl Govern Balear premia 16 escoles i instituts de Menorca pel seu treball en educació ambiental.
Residus
 
 3 desembre
Consum i generació de residus La Fundació Rezero presenta un informe sobre el model de consum i la generació de residus a les Balears.
Residus
 
 20 novembre
Obres de reforma a les deixalleries de MenorcaEl Consorci de Residus i Energia de Menorca ja ha iniciat les obres per reformar totes les deixalleries de l'illa.
Residus
 
 26 octubre
Ecovidrio entrega un guardó ambiental al Consorci de ResidusEl CREM incrementa en un 7% els resultats de la recollida selectiva de vidre durant l'estiu respecte a l'any 2018.
Residus
 
 17 octubre
Campanya Practica Recycling 2019-2020Presentada la nova campanya de reciclatge "Practica Recycling" del Consorci de Residus i Energia de Menorca.
Residus
 
 5 setembre
Planta de residus de MilàLa planta de residus de Milà mostra els avanços en les millores de les seves instal·lacions.
Residus
 
 20 agost
Reformes a les set deixalleries de MenorcaEl Consorci de Residus i Energia executarà obres per millorar l'accessibilitat i el funcionament de les deixalleries.
Residus
 
 27 juliol
S’incentiva la recollida selectiva dels envasos a les festesDes de les festes de Sant Joan s’han recollit gairebé 30 mil envasos de beguda gràcies a un sistema de retorn.
Residus
 
 3 juliol
Reciclatge de càpsules de cafèEl Consorci de Residus de Menorca instal·la punts de recollida i reciclatge de càpsules de cafè.
Residus
 
 28 juny
Menys residus a les festes de Sant JoanLes iniciatives per a la reducció de residus mostren bons resultats i una resposta de la ciutadania molt positiva.
Residus
 
 21 juny
Iniciada la campanya estival de reciclatge de vidre El Consorci de Residus i Ecovidrio impulsen la campanya establiments hostalers.
Residus
 
 12 juny
Reciclatge de VidreEcovidrio i el Consorci de Residus impulsen el reciclatge de vidre als establiments hostalers de Menorca.
Residus
 
 31 maig
Reducció de residus a les festes d'estiuEl Consell Insular i els ajuntaments de l'illa impulsen Iniciatives per a la reducció de residus a les festes d’estiu.
Residus
 
 21 maig
Pla de Residus de MenorcaEl Consell Insular de Menorca aprova inicialment el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Menorca.
Residus
 
 15 abril
Plàstic Zero, crida per acabar amb la contaminació plàsticaReserves de biosfera de tot el món uneixen esforços per lluitar contra el plàstic a través del grup de treball Pl&agr...
Nota de Premsa
 
 9 abril
30.000 envasos retornats i 18 mil gots reutilitzables venutsProp de 40.000 envasos retornats i 18.400 gots reutilitzables venuts a les festes de Menorca aquest estiu.
Residus
 
 19 març
Converteix les restes de menjar en compostEl Consorci de Residus i Energia llança la segona edició de la campanya d'autocompostatge «Fer compost és la pera&raqu...
Residus
 
 7 febrer
El Consorci premiat per la gestió del paper i el cartóRep el màxim reconeixement en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó d'ASPAPEL.
Residus
 
 11 gener
El proper 14 de gener s'inicien les obres de la planta de MilàEl passat dimecres dia 9 el Consorci de Residus i Energia va signar l’acte d’inici de les obres
Residus
 
 16 novembre
Nova planta de residus de MilàLa nova planta de Milà permetrà revaloritzar un 70% de les entrades de residus domèstics que arribin a la planta, amb el con...
Residus
 
 8 novembre
Memòria 2017 consorci de residusEl document s’organitza en quatre blocs: residus, sensibilització, energia i gestió econòmica.
Residus
 
 12 setembre
120.000 gots d’un sol ús menys Consell i Consorci de Residus engeguen una iniciativa per a la reducció dels gots d'un sol ús a les festes.
Residus
 
 11 juliol
Reduir residus per les festes"ARA VA DE BO, ARA VA DE GOT", got reutilitzable per reduir la generació de residus durant les festes.
Residus
 
 4 juny
Campanya “Practica Recycling”Dos "personal trainers" informaran a població local i visitant de les bondats del reciclatge.