Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Mar
 
 25 agost
«MÉS MAR, MÉS VIDA» EL DECÀLEG DE BONES PRÀCTIQUES DE NAVEGACIÓEl Consell Insular de Menorca i ASMEN promouen hàbits de navegació respectuosos amb la mar de la Reserva de Biosfera de Menorca
Residus
 
 5 febrer
Papereres flotants al port de CiutadellaEl Consell Insular instal·la papereres flotants al port de Ciutadella.

Medi Marí
 
 5 juliol
Bones pràctiques per a navegantsAsmen i la Reserva de Biosfera de Menorca impulsen una campanya de bones pràctiques per a navegants a Menorca.
Medi Ambient
 
 28 juny
Nova embarcació per a l'Illa de l'AireMenorca Preservation Found i Blue Marine Foundation donen a LEADER una barca per a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire.
Reserva
 
 12 abril
Nova Reserva Marina de l'illa de l'AireEl Govern Balear aprova definitivament la declaració de la Reserva Marina de l’illa de l’Aire de Menorca.
Reserva
 
 18 març
Última sessió del cicle de cinema dedicat a la reserva de biosfera El cicle Cinema&Biosfera finalitza amb una jornada d’activitats que durarà tot el dia.
Pesca
 
 17 desembre
"Més peixos, menys plàstic"Promouen la campanya el Grup d'Acció local de pesca de l’Associació Leader Illa de Menorca i Menorca Preservation Fund.
Xarxa Mundial d'Illes i Zones Costeres
 
 25 octubre
L'illa de Man planta cara al plàsticL'illa de Man ha alliberat les seves platges de plàstic i ha esdevingut un exemple exitós en la protecció de l'oceà.
Reserva
 
 21 setembre
S'aprova a Madrid l'ampliació de la RBEl Comitè del MAB Espanyol dóna el vist i plau a l'ampliació de la Reserva de Biosfera de Menorca cap al mar.
Reserva
 
 26 juliol
Ampliació de la Reserva de Biosfera El consell científic del Comité Espanyol del programa MAB ha declarat favorable la proposta d’ampliació i rezonificaci...
Activitats
 
 1 gener
La posidònia al cicle "Una illa una mar"Més de 50 persones assisteixen a la xerrada sobre posidònia del cicle "Una illa una mar".