Documents

 

Centre de Documentació de la Reserva de Biosfera

Des de l'any 2017, la reserva disposa del Centre de Documentació, un projecte generat en col·laboració amb la Fundació Biodiversitat. Es planteja com una estructura d'organització i conservació del patrimoni documental, buscant així donar suport a les activitats d'investigació, docència i difusió dels valors econòmics, socials i ambientals de la reserva entre la ciutadania en general.

A l'apartat de documents d'aquesta web trobaràs els documents més generals que fan referència als projectes publicats. Si vols consultar el fons documental complet de la reserva (articles científics, llibres, informes inèdits...) contacta amb l'Agència.

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Cercar per tipologia:

PDFEstudio implementacion nuevas areas marinasPDFAnalisis socioeconomico del sector maritimo y pesquero en la Isla de MenorcaPDFMemoria final del Proyecto de Proteccion MarinaPDFQuaderns didactics Menorca reserva de biosfera 1 – BiosferaPDFQuaderns didactics Menorca reserva de biosfera 2 – GeologiaPDFQuaderns didactics Menorca reserva de biosfera 3 – EnergiaPDFQuaderns didactics Menorca reserva de biosfera 4 – BiodiversitatPDFDe Pablo, F. 2015. Estrategia de Conservacion de la Biodiversidad en la Reserva de Biosfera de Menorca. PDFDe Pablo, F., 2015. Programa de Seguimiento de la Biodiversidad de la Reserva de Biosfera de Menorca. PDFGestio del risc de nitrats per a una agricultura sostenible a la MediterraneaPDFQuintana, J., 2010. Los Moluscos terrestres y de agua dulce. In: Fraga, P., Estaun, I., Cardona, E.PDFQuintana, J., 2016. Seguiment dels mol·luscs d’aigua dolça d’algunes fonts i torrents de MenorcaPDFDe Pablo, F., 2016. Informe tecnico del Programa de Seguimiento de la Biodiversitat en la Reserva de Biosfera de MenorcaPDFDe Pablo, F., 2016. Programa de seguimento de anfibios en la Reserva de Biosfera de MenorcaPDFBoix, D., Ruhi, A., Sala, J., Gascon, S., Compte, J., Quintana, X., 2010. Invertebrados acuaticos. In: Fraga, P., Estaun, I., Cardona, E.PDFEstrade, S. i Carreras, D., 2016. Xarxa de seguiment de papallones diurnes de Menorca. Informe inedit.PDFSoler, E., Mendez, M., 2010. Libelulas de estanques temporales de Menorca. In: Fraga, P., Estaun, I., Cardona, E. PDFSoler, E. i Estrade S., 2015. Seguiment de libel·lules de Menorca (SLiMe)PDFSoler, E., 2016. Seguiment de libel·lules de Menorca (SLiMe)PDFPons, G.X. i Martin, J.A., 2015. Memoria tecnica de la cartografia digital de la distribucio de la fauna terrestre endemica invertebradaPDFCarrera, D., Pons, P., 2010. Importancia de los estanques temporales para la conservacion de los anfibios menorquinesPDFCarrera, D., 2015. Programa de seguiment de biodiversitat a la Reserva de Biosfera de Menorca. Seguiment d’amfibisPDFDe Pablo, F., 2017. Electrocucion de aves en tendidos electricos en la Reserva de Biosfera de MenorcaPDF Estrade, S. i Carreras, D., 2015. Xarxa de seguiment de papallones diurnes de Menorca. Informe inedit.PDFPlan de Desarrollo Sostenible de Menorca Reserva de Biosfera. Estudio de viabilidad. (1998)HTMJornades sobre els 10 anys de la reserva de la biosfera de Menorca (2004)PDFGuia de las plantas de Menorca (2016)HTMJornades sobre la Reserva de Biosfera de Menorca (1999)PDFRecetas de la Biosfera (2017)PDFSeguiment i avaluacio de la flora no endemica amenaçada de Menorca (2016)PDFProyecto LIFE BASSES. La flora vascular en los estanques temporales de Menorca (2010)PDFSeguiment i avaluacio de la flora endemica i amenaçada de Menorca (2015)PDFDe Pablo, F., 2015. Informe tecnico del Programa de Seguimiento de la Biodiversidad de la Reserva de Biosfera de Menorca.PDFProjecte AQUAMED: Les aigües de la Mediterranea (Num. 5, 2006)